Πώς ξεκινήσαμε

Από τον προηγούμενο αιώνα ο Βίκτωρ Παριανός ξεκίνησε το όραμα του για την δημιουργία φανταστικών κλασσικών γεύσεων πάνω στο ούζο ΒΙΚΤΩΡ και το ΒΙΚΤΩΡ που θα ξεχώριζαν από όλα τα υπόλοιπα.
Έτσι ξεκίνησε την αναζήτηση μέσα στον τόπο του για τα τέλεια υλικά και έφτιαξε τις ιδανικές συνταγές.
Με το μεράκι του και την αγάπη του δημιούργησε την μυστική συνταγή για το ούζο ΒΙΚΤΩΡ χρησιμοποιώντας μοναδικά ντόπια υλικά στις σωστές αναλογίες δίνοντας του μια μαλακή γεύση γεμάτη αρώματα του Αιγαίου και του πράσινου της Σάμου.
Η απόσταξη του γίνεται μέχρι και σήμερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε χειροποίητο χάλκινο καζάνι – αμβυκα
που διαρκεί αρκετή ώρα γιατί όσο πιο αργά γίνετε τόσο πιο καλό απόσταγμα  θα έχουμε με τη ιδιαίτερη μαλακή γεύση στον ουρανίσκο.
Με την ιδία ευλάβεια κατάφερε να φτιάξει και το σκούρο κεχριμπαρένιο ποτό ΒΙΚΤΩΡ που οφείλεται στο μοναδικό γλυκό μοσχάτο κρασί της Σάμου.
Κατάφερε να δώσει μια στρογγυλότητα και μια μαλακότητα στο σκούρο αυτό ποτό όπως είναι το μπράντι με το μοσχάτο κρασί της Σάμου που  έχαιρε και χαίρει μέχρι κ σήμερα μεγάλης εκτίμησης έτσι λοιπόν πάντρεψε την συνταγή του με το γλυκό κρασί και απογείωσε  την γεύση του ΒΙΚΤΩΡ.

Ειδικότητα μας η παρασκευή κονιάκ με ιδιαίτερη γεύση από μοσχοστάφυλο και φυσικά ούζο.

Διαχείριση

Σήμερα η εταιρεία διευθύνεται από το Βαγγέλη Παριανό (γιο του Βίκτωρα) που είναι χημικός. Στηριζόμενη στην πολύχρονη παράδοσή της, η εταιρεία Βίκτωρ παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς και προσαρμόζεται σε αυτές εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογική εξέλιξη και η έρευνα. Παράλληλα, ακολουθεί μια εξωστρεφή στρατηγική, με στόχο να επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές. Η «ΒΙΚΤΩΡ» είναι πιστοποιημένη με ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 για το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων που έχει καθιερώσει και το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το HACCP.

Παράδοση

Παρότι οι εγκαταστάσεις μας είναι υπερσύγχρονες εξακολουθούμε να φτιάχνουμε το μπράντυ και το ούζο με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο. Χρησιμοποιώντας παλιές συνταγές της οικογένειας και εκμεταλλευόμενοι την πιο νέα τεχνολογία φτιάχνουμε ακόμα: εκλεκτά κρασιά, αλκοολούχα ποτά, λικέρ, απεριτίφ αλλά και καθαρό οινόπνευμα. Τα προϊόντα μας κατέχουν από τις μεγαλύτερες πωλήσεις στα Δωδεκάνησα, ενώ μπορείτε να τα βρείτε και σε μεγάλα super market σε όλη τη χώρα.

Ιδιωτική ετικέτα

Όλη η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας Βίκτωρ, υπάρχει η δυνατότητα, να παραχθούν και ως προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label) για τα super market. Η βίκτωρ είναι η μοναδική ελληνική ποτοποιία που μπορεί να εξυπηρετήσει, με μια τόσο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών.